«Да се решиш да имаш дете, това означава да позволиш на сърцето си да се разхожда извън тялото»

Характерът според часа на раждане

Според астролозите за формиране характера на човека освен датата на раждане, също толкова важен е и часът:

oт 00.00 часа до 01.59 часа

Вие сте любопитни и искате да бъде те навсякъде, където се случва нещо интересно. Няма тема, която да не ви интересува. Заради темперамента си понякога се забърквате в неприятности, а това, че сте на всяка манджа мерудия, може да подразни околните.

от 02.00 часа до 03.59 часа

Почти винаги успявате да постигнете това, което сте си наумили, а дори да не се получи, както ви се е искало, пак сте преследвали целта до край. С твърдоглавието и последователността си понякога създавате впечатлението, че сте студени като айсберг. Няма да ви нареди, ако по-често показвате чувствата си.

от 04.00 часа до 05.59 часа

Вие сте авантюристи, които обичат свободата си повече от всичко. Самочувствието ви е безпределно и обикновено последната дума е ваша. Ще се почувствате много добре, ако си дадете малко спокойствие и станете по-толерантни.

oт 06.00 часа до 07.59 часа

В ролята си на приятел вие сте шестица от тотото. С вас човек може да се смее, да поклюкарства или да обсъжда един проблем часове наред. Лошото е че понякога излишно драматизирате и приемате всичко прекалено присърце Опитайте се да въведете ред в личния си живот, подредете си приоритетите и не обръщайте внимание на дреболии.

от 08.00 часа до 09.59 часа

Вие сте родени дипломати, още в училище сте изявен лидер, а по-късно от вас може да излезе отличен адвокат. Но когато имате лош ден, сте в състояние да отровите живота на всички около вас.

от 10.00 часа до 11.59 часа

Вие сте високо интелигентни и въпреки че не мислите как да изпипате всяка подробност от плана си, никога не оставяте нещата недовършени. Обичате успеха и се опитвате да държите всичко под контрол. Особеното при вас е, че не можете да си представите живота си без приятели.

oт 12.00 часа до 13.59 часа

Винаги сте недоволни от нещо. В живота ви постоянно трябва да се появяват нови и оригинални неща. Често сменяте приятелите си, защото не понасяте еднообразието. Все пак, ако намерите-някого, с когото да се забавлявате, и чувствате, че имате много общи черти, се успокоявате.

от 14.00 часа до 15.59 часа

Животът ви е като неотъпкана горска пътека и точно това ви харесва. Бързо решавате проблемите и забравяте за тях. Обикновено сте център на вниманието и всички искрено се радват на позитивното ви отношение към нещата от живота. Няма да е лошо понякога да намалите темпото и да се порадвате на спокойствието.

от 16.00 часа до 17.59 часа

Да имате спокойствие и всички удобства, да сте винаги в настроение и да се забавлявате колкото може повече – това е вашето мото. Не обичате конфликтите и гледате да ги избягвате, защото ви натоварват. Прекалено чувствителни и раними сте. Добре е понякога да сваляте поне за малко розовите очила.

от 18.00 часа до 19.59 часа

Добросърдечни сте и лесно допускате хората много близко до себе си. Готови сте на всичко за приятелите си. Обичате да помагате. Поставяте комфорта на околните пред вашето собствено щастие. Ако не намалите малко готовността си да се раздавате, вашите познати ще свикнат с това.

от 20.00 часа до 21.59 часа

Вие сте целенасочени и пълни с енергия. Имате забележително въображение и истински актьорски талант. Обичате да привличате вниманието и да забавлявате публиката с шегите си. Внимавайте – в опитите си да сте забавни може да обидите или унизите някого.

от 22.00 часа до 23.59 часа

Вие сте загадъчни и привличате хората с тайнствеността, която излъчвате. Понякога сте зависими от настроенията си и лесно се гневите. Трябва да ограничите избухванията си пред други хора или много бързо ще загубите интереса и възхищението им.

П.П: Не съм сигурна дали вярвам в това, но авторът (неизвестен) го е казал красиво, нали 😉 ?