«Да се решиш да имаш дете, това означава да позволиш на сърцето си да се разхожда извън тялото»

Николета на 15 минутки

Николета на 15 минутки

Вижте ме!

Това е моята акушерка, най-милата, най-добрата! Благодаря ти, Данче !!!

Името Николета е френската форма на Николина, което произлиза от мъжкото лично име Никола- българска транскрипция на гръцкото име Νικολαος (Nikolaos), което означава „победа на хората“ – от гръцките думи νικη (nike) „победа“ и λαος (laos) „хора“.

А ето какво предвиждат звездите според датата на раждане:

* Самостоятелен, възприемчив, честен и предвидлив човек, чувствителен по отношение на външната среда. По природа е добронамерена личност и умерен оптимист. Отличава се с бързи реакции, критичен усет и предпазливост. Често се раздвоява между амбициите и неувереността в себе си, в състояние да го подтикнат към необмислени или рисковани действия. Този тип хора имат лидерски способности или амбиции, усърдни са в работата и са взискателни във взаимоотношенията. Настойчиви са, обичат да се налагат, да експериментират и да се открояват от другите. Животът им е белязан от периоди на спадове и подем. В много случаи трябва да влагат повече доверие, разбирателство и търпимост в отношенията с другите. Притежават заложби и възможности за добро развитие в области като спорт, туризъм, сценични изкуства.

* Негативни аспекти: Притеснителност, непостоянство, неконтролируемост, нетолерантност. Чувство за вина или за малоценност.

Все пак това са само прогнози. Но дали са верни? Ще имам възможност да проверя 😉