«Да се решиш да имаш дете, това означава да позволиш на сърцето си да се разхожда извън тялото»

Здравей, Михаела!

Роди се малката ми сестричка!

В ролята на щъркела отново се превъплъти моята мила акушерка – Данчето

И както е обичая, нека да видим какво предричат звездите за Миш(л)енцето, според датата й на раждане:

Независима, енергична и сдържана личност със силен характер и позитивно излъчване, която бързо преминава от решение към действие. Нейните избор, действия и поведение често са продиктувани от една вътрешно неспокойна, но издържлива натура. По природа е жизнена, издържлива, щедра, интуитивна, аналитична и поражда доверие. Тези горди хора-индивидуалисти, макар и често да са видимо дистанцирани от околния свят, притежават умствено доминиращ и практичен интелект. Те се стремят към хармония и се отличават с развито въображение, убедително поведение и конструктивизъм в постъпките. Техните лидерски и организаторски способности или заложби дават възможност за успешна социална реализиция на по-високо ниво.

Негативни аспекти: Егоцентризъм, консерватизъм, склонност към възгордяване и затваряне в себе си. Променливи настроения и състояния.

Името Михаела произлиза отмъжкото име Михаил, идващо от древноеврейската дума מִיכָאֵל (Mika’el), която означава „който е като Бог“, „богоподобен“, т.е. – „божествен“

Мисля си, че вече е време да променим името на блога от „Дневникът на принцеса Николета“ на „Дневникът на принцесите Ники и Мики“, какво ще кажете 😉 ?