За Маймунчената работилничка с любов

Мили приятели, с огромно удоволствие искам да ви поканя да посетите Маймунчената работилничка, която вече е факт и тържествено отваря врати в навечерието на един от най-вълшебните празници – Коледа. Това, надявам се, ще бъде място, където творчество и въобръжение ще вървят ръка за ръка, за да дават живот на нашите единствени по рода си продукти. Защото няма нищо по-прекрасно от това да виждаш как сам създаваш нещо ново и изключително. Защото красотата на ръчния труд се крие именно в неговата уникалност и неповторимост. Защото влагаме много старание и душа. Уверяваме ви, че всичко, което сме изработили, е било показано първо на малките ни Принцеси и едва след като сме видели техните щастливи усмивки, го предлагаме и на вас.
Ето и някои от нашите продукти:

Всеки, който споделя нашия ентусиазъм и желание да твори, е добре дошъл да се присъедини към екипа ни и може да ни пише на [email protected]

Подвързия Дино


Всички наши приятели от България могат да се възползват от 30% НАМАЛЕНИЕ в магазинчето ни за ръчно направени аксесоари 🙂 Посетете ни на  My Magic Needle  и ако си харесате нещо, използвайте код за отстъпка „30BGOFFMMN„.


 

Последвайте ни и във Facebook, където бързо и лесно ще се информирате за всички нови продукти и промоции.

Thanks! You've already liked this
No comments